Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SREBRO II

M3FEZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Nie dawno zacząłem grać w  CS:GO i dzisiaj wbiłem Srebro II i chciałbym zapytać czy to dobrze czy słabo po 10 wygranych turniejowych meczach i chyba 2 przegranych. :huh:

ONLY CS <3

Opublikowano

Ja z tego co dobrze pamiętam to miałem gn 1 ale wiadomo, gdy grasz z silverami nie zależy tylko od Ciebie jaką range będziesz miał. Trafią Ci sie jakieś Szwedy czy Ruski nieogarnięte i przegrywasz przez nich ;P

Opublikowano

Wejdź na facebooka, poszukaj grup z mixami i wtedy zawsze możesz znaleźć ogarniętych ludzi do mixowania i z silver się wybijesz. Oczywiście sam też musisz coś grać, polecam w warsztacie na arenie trenować po 1-2h dziennie :)

Opublikowano

Musicie po prostu grać, nie płaczcie, że macie tyle meczy wygranych i siedzicie w silver, a ktoś tam już dawno na kałachy wskoczył..

Ja mam 100 meczy wygranych i w silver 4 siedzę, no cóż. Jeśli chcecie podskoczyć z rangą, to grajcie z graczami o wyższej randze.

graphic.png

Opublikowano

Może nauczcie się grać... Przez takie osoby które kupują cs a nie trenują jest trudno grać.

Pograjcie ze 150h na społecznośćiowych itp aby ogarnąć gre. Pamiętam sam zacząłem grać po 100h wbiło silver 3

Teraz potrenowalem 150h na społecznośćiowych i co? Znów wbijam do golda a gram z gold 2/3. Trenujcie i nauczcie się grać a później klan.

Opublikowano

Może nauczcie się grać... Przez takie osoby które kupują cs a nie trenują jest trudno grać.

Pograjcie ze 150h na społecznośćiowych itp aby ogarnąć gre. Pamiętam sam zacząłem grać po 100h wbiło silver 3

Teraz potrenowalem 150h na społecznośćiowych i co? Znów wbijam do golda a gram z gold 2/3. Trenujcie i nauczcie się grać a później klan.

Po 150h? Pare dni wystarczy, żeby się nauczyć pestkować i rzucać flashe / smoke'i. Ja wyszedłem z silvera 4 do kałacha w tydzień :0

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Tak, teraz umiem grać aczkolwiek Rosjanie nie ułatwiają gry... Polecam także AIM mapy i serwery 1 na 1.

Szukaj także teamu do gry.

Opublikowano

Wejdź na facebooka, poszukaj grup z mixami i wtedy zawsze możesz znaleźć ogarniętych ludzi do mixowania i z silver się wybijesz.

ciekawe kto będzie chciał grać z taką osobą, która dopiero zaczęła grać i ma tak niską rangę. Ludzie przeważnie szukają graczy już od silvera 4 i po części mają rację. Ja osobiście nie wyobrażam sobie jak można grać turnieje nie znając podstaw gry. Nie dość, że wtedy my się irytujemy, to jeszcze spadamy z rangi i jesteśmy wyzywani od botów. Dla mnie możliwość grania na turniejówkach powinna być dostępna po przegraniu minimum 20h na serwerach społeczności. Ja zanim zacząłem grać mm, to najpierw zwiedziłem wszystkie mapy, a potem ćwiczyłem cały czas swój movement, żeby nie był drewniany i dzięki temu po rozegraniu 10 meczy nie musiałem się martwić o rangę. Zresztą kto na to patrzy? wyboostować kogoś to nie sztuka. Utrzymaj tą rangę :D

Podsumowując: Ćwicz dużo, potrenuj celność przede wszystkim, a potem spróbuj zagrać sobie meczyki. Jeśli uznasz, że jesteś dobry, a Twój team ewidentnie daje dupy (co będzie widoczne w tabeli) to wtedy spróbuj kogoś zwerbować do gry.

Opublikowano

ciekawe kto będzie chciał grać z taką osobą, która dopiero zaczęła grać i ma tak niską rangę. Ludzie przeważnie szukają graczy już od silvera 4 i po części mają rację. Ja osobiście nie wyobrażam sobie jak można grać turnieje nie znając podstaw gry. Nie dość, że wtedy my się irytujemy, to jeszcze spadamy z rangi i jesteśmy wyzywani od botów. Dla mnie możliwość grania na turniejówkach powinna być dostępna po przegraniu minimum 20h na serwerach społeczności. Ja zanim zacząłem grać mm, to najpierw zwiedziłem wszystkie mapy, a potem ćwiczyłem cały czas swój movement, żeby nie był drewniany i dzięki temu po rozegraniu 10 meczy nie musiałem się martwić o rangę. Zresztą kto na to patrzy? wyboostować kogoś to nie sztuka. Utrzymaj tą rangę :D

Podsumowując: Ćwicz dużo, potrenuj celność przede wszystkim, a potem spróbuj zagrać sobie meczyki. Jeśli uznasz, że jesteś dobry, a Twój team ewidentnie daje dupy (co będzie widoczne w tabeli) to wtedy spróbuj kogoś zwerbować do gry.

Nie na serwerach społeczności, tylko na serwerach valve'a (Deathmatche, uproszczone, demolka itp.).

Opublikowano

Pojawią się pewnie ziomki co Ci powiedzą że słabo bo oni po 10 do globala mieli..

Jeżeli nie miałeś nigdy styczności z cs'em to okej nikt się nie rodzi najlepszym.

Ja po 10 miałem golda 1 teraz po roku gry ,1k godzin i dużej ilości godzin siedzę w orzełku , ćwiczcie znajdźcie sobie jakąś main mapę i ją doskonalcie.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

ja też mam problem z turniejowymi jestem na silver 1 i często jest tak że mnie dawają do ruskich noobów a w przeciwnej drużynie parę ogarniętych i przegrywam przez nich i nie mogę awansować do silver II

jedynie mi dobrze idzie granie z kolegą co gra na gold I tam chociaż się coś dzieje i czy lepiej samemu grać czy z kolegą?

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...